29/11/2022

New Lithograps/Uutta grafiikkaa

 

Regina ja Rex

Regina ja Rex ovat latinankieliset sanat Kuningattarelle ja Kuninkaalle. Rex on perhosten peittämä ja Regina kukkien peittämä. Olenhalunnut yhdistää sudet, perhoset, naamiot ja kukat. 

Molemmat teokset ovat kivilitografioita. Regina on tehty poikkeuksellisella tavalla. Jokaisen vedoksen kukat ovat käsin väritetty. Niissä on pieniä eroja vedosten välillä, aivan kuten käsintehdyssä kuvassa kuuluukin olla.

Vedosten koko on 50,5cm x 45,5cm. Kuva on painettu reunoihin asti reuna on revitty muotoonsa. Vedosmäärä on kummassakin sarjassa 50kpl. Teokset on painanut Kalle Berg Helsingin kivipainossa.

Vedoksen hinta 600€(sis. postituksen Suomeen). Molemmat vedokset yhteishintaan 1100€. Teoksia voi tilata minulta suoraan(info@samuliheimonen.com). Teosten postitus tapahtuu joulukuun puolessa välissä.

 

Regina is latin for Queen and Rex is latin for King. The flowers of Regina have been added by hand, so each print is slightly different.

The size of the prints are 50,5cm x 45,5cm. The colours are printed all the way to the edge and the paper is torn on the enges. Edition size 50. The lithos were printed by Kalle Berg in Helsingin kivipaino.

The price of the print is 600€(including shipping to Finland). Both prints together 1100€. You can order it straight from the artist:info@samuliheimonen.com

 

Regina 

Rex 
 
Takaisin ajankohtaista sivulle